Maličká

Maličká

Anotace: Tak trochu věnovaná...

Usínej
a hraj dál na nástroj bolesti,
co zažíváš.
Maličká,
jsi tak křehká,
nemocná
ze zlomeného srdíčka.

Tak maličká,
možná i naivní
jak malá holčička
osamnělá
v dalekých záblescích.
Zranitelná, citlivá a
ztracená ve vlastní sugesci.

Tak spinkej maličká
a zavři svá očka.
Nech si zdát
o místě
kde lásky se dočkáš.

Ve snech si přej
mít navždycky klid,
kdy srdce tvoje usíná,
tak sni dál maličká
když život skrz prsty ti ubíhá.

A až se vzbudíš
žij dál svůj sen,
tak věř tomu maličká
že jednou nastane den,
kdy přijde ten správný člověk
a nebudou tu lháři.
Člověk, co daruje ti život
a vykouzlí úsměv na tvé tváři.
Autor Philosophic Theory, 28.02.2011
Přečteno 365x
Tipy 11
Poslední tipující: nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Samantha Graham, Fungal, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí