SLátANINA

SLátANINA

Anotace: vůbets

život je jak loutky nitě
a dubová scéna bez loutek
- jeden je bílek, druhý žloutek
„chceš mě, chci tě, miluji tě“.

Pudingový dort v kapse klokaní
roztřepené konečky poskoků
svým koním jsem přidal obroku
pepř do ran, z rána po spaní.

Pak to všudyvšudé ticho
padající šlehačkové pusinky
jen dva kusy do kabinky
chladný start, cíl Jericho.
Autor Mladý pán P., 28.02.2011
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chichichi ;-)

28.02.2011 21:25:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí