Když se svět zblázní

Když se svět zblázní

Anotace: :)

Slunce v noci září tmou
A hvězdy za dne oblohou jdou

Mráz zahřeje nás v letním čase
Horko ochladí v zimě zase

Smutek na líci úsměv vyčaruje
Štěstí se radosti lehce oddaluje

Světlo zatemní mysl lidí
Ve tmách však zázrakem teď vidí

Na žízeň kus chleba si dej
Na hlad jen vodu, a je ti hej

Svět se bláznem šíleným stal
A jen blázni vydrží na něm dál
Autor Moniska, 28.02.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí