Smutek a stýskání

Smutek a stýskání

Anotace: Chybí mi lidi!!!!!

Sbírka: Moje básničky

http://www.youtube.com/watch?v=N_EfWkVPpL8
http://www.youtube.com/watch?v=2VorRk1kiyQ&feature=related

Proč to zase na mě doléhá,
nikdo na mě nenaléhá ani vedle mě neuléhá.
Chybí mi tady nějaký super človíček,
který by si všiml občas i mých zavřených očních víček.

Samota, smutek a stýskání,
a zase dneska bez výskání.
Jak mi bylo dobře doma,
kde jsem nebyla až tak sama.
Měla jsem tam rodiče a brášku,
a spala jsem jak princezna na hrášku.

Ale tady, kde nikdo není,
se všechno rychle mění.
Tady se cítím sama a jakoby bez života,
asi si půjdu číst nebo poslouchat Čekání na Gogota.

Občas se cítím strašně fajn s božskými lidmi podle mě,
než to zase dolehne na mě.
Protože přes den jsem s nimi fajn lidičkami,
a musím tady tu samotu a smutek projevovat občas
i slzičkami.

Opravdu jsem ráda za to, že vás všechny znám,
a vedle sebe aspoň ve škole a přes den jako oporu mám.
Vy určitě víte koho tím myslím,
asi už tu nic nového nevymyslím.

Proto vám všem tímto přejí dobrou noc,
a vám holky děkuji ještě moc za vaši vstřícnou pomoc.
Krásné sny vám taky přeji,
třeba vás i mé básně u srdce zahřejí.
Autor Nikolka, 28.02.2011
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Dragita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná i když chmurněji laděná básnička, což ses mi trefila do nálady.;)
...
lidé chodí kolem
jenom mě míjejí
že by mě někdy potkali?
na to si nevzpomínají
tak tu sedím sama samotinká
zcelé duše si přeji být zase malinká...

02.03.2011 20:48:00 | Dragita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí