MADONY

MADONY

Anotace: Bolest nitra , kterou dokáží způsobit milované osoby , končit může žilním vývěrem srdce.

Podobné krásou jsou Madonám,
však chybí jim nad hlavou svatozář.
Mladé jsou, s tebou je vídávám
a slzy jak tuž černé halí mou tvář.

Tvé štěstí dnes už je prodané,
v náručí bez lásky býváš tak rád,
žalosti do masa vbodané
v depresích – snad měl jsi mě rád?!

Dnes už jsi s nimi, jsi zadaný.
Tvé tělo malátné vrací se nad rány.
Zápěstí podlito steskem mám svým,
že chodíš k Madonám, dávno už vím.

Podobné krásou jsou Světicím,
chybí jim už jen ta svatozář.
Nyň míjíš je v černém a s kyticí,
nyň slzy jak tuž černé zdobí tvou tvář.

Autor Ricarda Haner Lowery, 02.03.2011
Přečteno 276x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, Actafool, Gabrielle, Mbonita, labuť, la loba, CULIKATÁ, Epona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nooo, tahle si mi líbí, zvlášť pak poslední sloka:) pěkně plyne

02.03.2011 12:31:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí