Učím se od tebe

Učím se od tebe

Anotace: -

Na tvářích ticho
Make-up lží se do nich vpil
Bolí mě břicho
Jen co jsem tu tvou políbil

Kapičky jedu
Namísto slz a v v krvi zmar
Rty jako z ledu
Kéž bych je nikdy nelíbal

Mrazivý pohled
Z úst místo slov ti padá sníh
Nebereš ohled
Jsi jako dehet na plicích

Jen doušek tebe
Hned prohlubuje závislost
To mě fakt zebe
A začínám mít všeho dost

Prohlédli jiní
A nebyli to proroci
Ti co jsou vinni
Prahnou vždy jenom po moci

Tak rozestel lože
V den poslední noci
Na ostří nože
Dva milenci- soci

To je mé sbohem
Můžeš odejít ráno
Učím se v mnohém
Jde mi to samo.
Autor Bolder, 02.03.2011
Přečteno 229x
Tipy 18
Poslední tipující: Psavec, zenge, CULIKATÁ, labuť, modrá..., Gabrielle, jitka.svobodova, la loba, NikitaNikaT., Necelá, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St,výstižné,svižné bez patosu,jenTi přeju aby to nebyla pravda

03.03.2011 08:43:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí