OČI MODRÉ, OČI

OČI MODRÉ, OČI

Anotace: Jen tak pro radost ve chvílích nudy...

Hvězdy dávno vzešly,
červánek už zhas.
Oči modré, oči,
již je k spánku čas!

V hnízdě tam už v snění
němě vyhas pták,
oči modré, oči,
spěte také tak.

Však jste vrhly zlého
na celý ten svět . . .
Teď zavřít vás je čas,
jak zavírá se květ.

Za celičká léta
jste se nadívala moc.
Tak zavřete se zposled
navždy. Dobrou noc.

Autor Ricarda Haner Lowery, 03.03.2011
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: martinaV, E.deN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kolébavě čtivá

04.03.2011 02:02:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí