Básníkovi a příteli, Tonymu Bíšovi

Básníkovi a příteli, Tonymu Bíšovi

Anotace: ..myslím..že ho všichni znáte a máte rádi jako já..:)

Až jaro nakoukne i za humna tvého města

a rozdá se mezi zdi

kočičí hlavy leskle zmalátní

restaurační zahrádky rozkvetou nápady majitelů

vybereme si romantickou

takovou s levným ratanovým nábytkem

barevnými polštářky

a nesmělými doteky nových milenců



budeš lačně vdechovat dým mé cigarety

pustíme na volnost slova

jen tak poletí

s vůní kávy

nahromadí se na chvíli pod slunečníkem

puknou jako mýdlové baňky

uletí



a obsah zůstane někde v nás

říká se tomu vzpomínka



vykoukne až mi bude smutno

splín rozpustí okna v dešti

usměju se na ta slova

co tak legračně pukala pod jarním slunečníkem

a voněla kávou
Autor sepotvkorunachstromu, 03.03.2011
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: ta.cupka., strawbery, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám Tonyho moc ráda.
Posílám mu velikou pusenu a ať s jarem rozkvete:-)
Jitka

04.03.2011 20:31:00 | Mbonita

..děkuji vám..)
..teď jsem s Bíšou mluvila a nechak vás všechny pozdravit..)

03.03.2011 20:14:00 | sepotvkorunachstromu

Hezká básnička
Tonyho zahřeje u srdíčka:-).

03.03.2011 16:34:00 | CULIKATÁ

Krásná a Tonyho určitě potěší!

03.03.2011 15:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí