Ztracené iluze

Ztracené iluze

Anotace: Bez nich by to možná někdy bylo lehčí, ale iluze a sny jsou to, co nás drží nad vodou a dává nám křídla k velkým věcem. Proto se jich rozhodně nechci vzdát.

Najednou zjišťuji, že chůze je zvláštně lehká.
Ten pocit není povědomý.
Najednou cítím se všelijak, jenom ne křehká.
A sahám si i do svědomí.
Tam nic v nepořádku není.
Tak co se děje, co se mění?

Najednou zjišťuji, že nemohu roztáhnout křídla.
Jsem čímsi poutaná k zemi.
Najednou cítím, jak se mi vzdalují nebeská sídla.
A jaksi divně smutno je mi.
Smutno jako v noci osamělé chladné.
Proč má duše náhle chřadne?

To nic, odpoví můj vnitřní hlas,
jen ty iluze ztratila jsi zas.
Proto ten pocit rozdvojený…

Vrátí se? Tiše se ptám.

Jenže odpověď není.
Autor Prinzeschen, 03.03.2011
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Linzerka, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře děláš princezničko, nikdy se svých snů nevzdávej, když jim budeš moc a moc věřit, určitě se Ti jednou vyplní:-)

03.03.2011 18:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí