Samota noci

Samota noci

Anotace: ...

Odpusť mi má krásko noční
že ztratil jsem odvahu
že ztratil jsem kontakt oční
tobě že jsem z dosahu

Odpusť mi má krásko němá
že našel jsem víru žít
že poznal jsem v prázdných stěnách
lidskou něhu uchopit

Odpusť mi má krásko bledá
že potkal jsem náhodou
kde si láska k lásce sedá
provoněná svobodou

Odpusť mi má krásko noci
že tebe musím odmítat
více nechci bez pomoci
v prázdných stěnách umírat
Autor Dreamer.Z, 03.03.2011
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, malá slečna, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, adida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí