Stejní jako my

Stejní jako my

Anotace: -

Na černé duši nejsou vidět stíny
Nesouhlas jedince se ztratí v potlesku
Jsme mezi vámi v davu a jsme zkrátka jiní
Vlastní život berem jako grotesku

Jsme jako špatný výtvor- něčí parodie
A hlavním úkolem je před světem to skrýt
Ještě že všude kolem vládne anarchie
Ještě že můžem každý večer na žal pít

Všude jsou zástupy dokonalých lidí
Rád bych věděl, koho měli jako vzor
A taky, jak to vlastně s námi vůbec vidí
Jestli tak jako my- až někde za obzor

Jednoho z nich donutil jsem zpívat
Abych odhalil, jaký mají s námi plán
On se rozbrečel, že se jen snaží s davem splývat
A já jsem pochopil, že vlastně patří k nám

Potom jsme společně šli hledat odpovědi
To by v tom čert byl, abychom je nenašli
Jenomže ze všech nakonec po výpovědi
Vypadlo, že jsou na tom stejně jako my.
Autor Bolder, 04.03.2011
Přečteno 238x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, hatlapatla, la loba, drsnosrstej kokršpaněl, danav, Ollie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně dobré!

04.03.2011 16:51:00 | la loba

vidím to stejně jako Ollie

04.03.2011 14:56:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Hm, já si myslím, že to vůbec není o politice, ale o životních postojích:) Že všichni ti dokonalí, spořádaně žijící lidi jsou uvnitř stejně rozervaní jako my vyvrženci... A možná je to fakt pravda a ona dokonalost je jen pozlátko... Ta myšlenka mě uklidňuje :))
Jinak, je to moc hezky napsané, u mě za sto.)

04.03.2011 12:33:00 | Ollie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí