NIC TU NENÍ

NIC TU NENÍ

Anotace: není mění

kromě nás nic tady není
ani kameny,písek ani hlína
žádné slunce a mraky
déšť ani sníh
vítr ve větvích
ani lide,ani města
jen srdce tlukoucí
když zpívají píseň
jak dva slavíci
jsou tu naše oči
ruce co hladějí
ústa co líbají
ústa co zradí
ústa co nic neprozradí
naše duše láskou hoří
přízrak dávných cest
láska jak okamžik
přízrak svých gest
co mlčí
když není k pláči
ale vše jen k smíchu
srdce láskou zrozené
kromě nás nic tady není
tady není....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.03.2011
Přečteno 244x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Kars, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí