STŘEMHLAV

STŘEMHLAV

Anotace: ....

Ošlehané ego spící
z ženských rtů
ohně sálají v kraj
ukroj den lžící
načni srdce tu kru
a najdi v něm ráj.

Olízni něhu,slzy měst
co kanou trskem do dlaní
v nich zrcadlí se tvůj obličej
ohni prut utkaný z hvězd
než tvojí múzu poraní
a stane se ní obyčej.

Laciná tretka na hraní
střemhlav oči zkřížené
padají do vroucí nečisté kapaliny
naivní gesta tě nezachrání
ani prach doby zvířené
co ztrácí se v páteři zelené laviny.

Divočiny lidských hyen
co za žádnou cenu
nepustí svoji mršinu
já i ty už pár let tu žijem
ke každé ulici,jménu
mají svého hrdinu.
Autor ZILA78, 06.03.2011
Přečteno 275x
Tipy 21
Poslední tipující: Zasr. romantik, la loba, NikitaNikaT., Mbonita, Helena Lovecká, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, zenge, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krájím dny zednickou lžicí
těším se na jaro jak malý kluk
kolem sebe cákám maltou zdící.
A spícímu jaru je to fuk!

07.03.2011 17:48:00 | Zasr. romantik

Skvěle jsem si početla, kohosi, tak na půl v Tvé básni našla... ST!***

06.03.2011 20:06:00 | NikitaNikaT.

ukroj den lžící
a ochutnej ho jako zmrzlinu
je chuti lahodící
a příchutí je čokolády snoubíc malinu...

06.03.2011 07:43:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí