Bílá nemoc

Bílá nemoc

Anotace: Další zamyšlení nad tím kam vlastně lidstvo míří

Krásný svět, vše čistě bělostné,
všechno by mělo být radostné.
Všechno je tu přece pro lidi,
kteří nic, krom sebe nevidí.

Krásný svět, vše čistě nečisté,
nemocí, ani zvěř není zde.
Tady jsme, sem jsme se dostali,
nad vším jsme mi, lidé, vyhráli.

Bílej svět, zářivý na pohled,
žádný cit a místo krve jed.
bílej květ, všem všechno na omak,
žádná zvěř, nad hlavou žádný pták.

Všechno fajn, dá tu božsky žít,
nepokoj uhladí bílej klid.
bílej boj, a přitom čermej mír,
to že byl kdysi náš velký cíl?

Je nám líp, nikdo nic neříká,
práci zlou udělá technika.
Bílej den, a stejně bílá noc,
léky jsou pro klid i na nemoc.

Bílej svět, všem stejně bílej dům,
vydaný na pospas zlodějům.
V uších zní všem stejný bílý tón,
ničí vzdor, okleští mocný strom.

Bílej svět, jsme, kde jsme chtěli být,
je jen náš, šel lehce zahubit.
Bílej svět, bělejší každý krok,
a my si můžem psát nekrolog.
Autor Anjesis, 06.03.2011
Přečteno 319x
Tipy 15
Poslední tipující: Darkness, Dragita, Trystan ap Tallwch, la loba, Mbonita, CULIKATÁ, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takhle podobně vypadá moje vize vzdálenější budoucnosti, napsala si to opravdu výstižně;)) (pokud se toho dožijem a nevyhladíme se ještě před tím bílým rozkvětem :-D

09.03.2011 18:49:00 | Dragita

úžasné, úplně mi z toho běhal mráz po zádech..

06.03.2011 09:19:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí