Kroky

Kroky

tak člověk bloudí
sebe
sám hledá
cesty se střídají
žádná
obejít se nedá....

tak člověk bloudí
hrdlo sevřené
úžasem i strachem
osedlán nadějí
úzkost je pokryta
prachem.....

Slastnou prostoupen melodii
ještě pořád
do krásy se vpíjím
ještě pořád zoufám!
ještě bloudím
Žiji....

Jde člověk, spěchá
sám sebe míjí
kroky celou duší
sám do sebe se vpíjí
nezapomíná
je to On

má svou touhu
slyší zvon
svůj život
dveře dokořán otevřené
slyší
jen prokleté
kroky
jak jeho roky
neslyšně.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.03.2011
Přečteno 265x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, Mbonita, NikitaNikaT., Kars, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ, j.c., labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadné! Skvělé a zádumčivé... ST!***

06.03.2011 13:24:00 | NikitaNikaT.

za vzdáleným jdeme zvonem
někdy děsí, někdy láká,
Čas nás bere za tuláka
a kroky jsou nám doprovodem
***
Jiří

06.03.2011 11:23:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí