píseň pro kočku

píseň pro kočku

Anotace: píseň

Malinké nic s chomáčkem chloupku
jemně dotkne se paží
pro mou bolest
píchání u srdce
je to zbytečné
neomalenost skákání
bezmyšlenkovitá radost
vrtění ocáskem
když je v nejlepším...
stočené klubko
chrání tu bolest
jak motorová pila
v rukou dělníka
co i ve snu kácí stromy
každý strom je život
a kdo ví,
Kdo ví co je život
snad mají pravdu
v převtělování bohyní krasy
možné lásky
bez otázky?
vždyť ta kočka zůstane
pouze zatím kočka
snad se dočká
jen třeba bude mnou
já budu jí

Můj svět bude jejím
a její bude mým...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.03.2011
Přečteno 334x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Gabrielle, Juan Francesco de Faro, Kapka, labuť, jitka.svobodova, Mbonita, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné jen jsem se malinko zamotala do toho kdo je kým...

10.03.2011 16:22:00 | la loba

Pěkné a trochu zamyšlenkové počtení... mám ráda jakékoliv zvíře :o) ST!***

06.03.2011 13:19:00 | NikitaNikaT.

Tak si ji s kočkou
zamňoukej...

06.03.2011 12:06:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí