Zocelování pod mostem

Zocelování pod mostem

Anotace: Příklady táhnou, pod mostem táhne, nýty táhnou, ptáci táhnou.........

Prášek na praní
Sklo na hraní
Trám k věšení
Ploty k ochraně
K naší záchraně
Lež
Běž
STB a Lidové milice
Postel a ne kostel
Seno na spaní
Jdeme nasraní
Při dešti i větrné smršti
Po zprávách
Byt vyklidím
Někde pod mostem snad se usadím
Pak se posadím
Kartonem obložím
Oheň rozdělám
Tak to podělám
Než se oddělám
Žiji jako ve slamu
Stejné je to ve stanu
Na Mount Everest s ním nelezu
Dýchám, kýchám jako Reinhold Meisner
Tubera to pro mne zařídí
Snadno ona to vyřídí
Víno v krabicích zamrzne
Těžko ono teď rozmrzne
Prášek na praní – jdeme nasraní, voda neteče, mezi prsty ….
Autor umělec2, 06.03.2011
Přečteno 389x
Tipy 23
Poslední tipující: Anjesis, TetaKazi, carodejka, James Libustka, šuměnka, NikitaNikaT., la loba, Mbonita, Judita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky tleskám.)))

11.03.2011 11:51:00 | carodejka

Už anotace je na potlesk!

09.03.2011 10:31:00 | šuměnka

Není lehké žítí,
když život je v řiti,
pod mostem to pěkně táhne,
někdy z toho člověk...
na smrt si sáhne.

08.03.2011 18:51:00 | NikitaNikaT.

St...

07.03.2011 15:58:00 | la loba

Z řádků tvých na mě chlad táhne,
co se těm lidem pod mostem stane?
Víno v krabici zmrzlo,
nezahřeje je víno,
karton navlhlý,
oheň už nehoří,
co bude dál

06.03.2011 22:23:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí