Před zraky všech

Před zraky všech

Anotace: V samotě dnů ...

Obloha posetá hvězdami

zurčící potůček opodál

dým z cigarety

prazvláštní píseň vlastního nitra

nepravidelný tep staleté duše

přátelé tančící v korunách stromů

ukryté zoufalství

vzpomínky na dětství

touha po domově

přetěžké břemeno

odpuštění

vzdálená síla

zakletá naděje

tiché rozjímání

láska zbloudilá

zvětralá vášeň

matoucí dech

zima za nehty

pradávné poselství

pozvolna
připlouvá
ke břehům

dneška.
Autor Ráchel, 07.03.2011
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Jats, Gabrielle, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí