Takové mám nejradši

Takové mám nejradši

Anotace: -

Jsem kritik vmísený v davu
Hlídám všechnu poezii, v jakém je stavu
Mám nato školy, jenom ne praxi
Na všechno máme tabulky, normy a taxy

Stačí mi jedna sloka z každého díla
A to by bylo, aby se mi některá snad zalíbila
To co je běžné, je špatné vždycky
byla by chyba kritika být nekritický

Co je zas tohle, není to rým?
Ten přece ničí básně, to z knížek vím
A tohle téma, ach jaké klišé
Chci poznat břídila, který to píše!

Květnými větami s moudrými slovy
Přestože nechcete, ortel vám povím
Já bych vám ukázal, jakpak se skládá
Nic jsem však nestvořil to je ta vada.
Autor Bolder, 08.03.2011
Přečteno 224x
Tipy 8
Poslední tipující: Judita, la loba, Gabrielle, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St jen malá kritika pravopisu-odhal sám chybu;-)ha ha

08.03.2011 21:07:00 | la loba

Věřím, že pokud terorii dobře ovládáš, praxi časem získáš... pro začátek zde na amaterském serveru :o)

08.03.2011 20:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí