***

***

Anotace: ***

Z bažiny kalu se narodil nový svět
tvá píseň na mých rtech
tvé rty v mé písni
nepospíchají spolu nikam
píseň a rty, nebe a mraky
prostoupené vanilkovým dýmem
lačni po nutné vzájemnosti
píseň a rty - v mých snech
obrozeny létají na úsměvu
k hoře... a nad ní... a za ní
až se stanou s horou jedním
přivírají oči, mžourají a krčí se
ta hora by mohla být láska
nebýt zemské tíže
ta hora by mohla být naděje
nebýt smrti z pádů...
Autor had, 09.03.2011
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Bona, Marcone, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí