Víra v modrou růži

Víra v modrou růži

Anotace: ...

Jak modrá růže kvete, to fakt nevím,
Však v její mocnou sílu věřím.
Nevzdávej se, i ty můžeš změnit svět,
Jo, můžeš ho změnit a to hned!
Stačí modrou růži mít,
Stačí věřit a né snít.
Modrá růže, věř v ní dál,
Já vím, každý se někdy bál,
Modrá růže není luční květ,
Modrá růže může změnit svět.
Modrou růži každý může mít,
A do svého srdce ji vlít.
Modrá růže, co to je?
Je schovaná pod pláštěm závoje.
Je to to, co lidé často postrádají,
Strachy z osudu je ovládají.
Hádat můžeš, než to řeknu,
jestli uhodneš, před tebou smeknu.
Víš to? Řeknu to teda,
Není to vůbec žádná věda.
Je to víra, víra jediná,
Víra, kterou mnoho lidí proklíná.
Měj tedy modrou růži u sebe.
Ten, kdo jí má, toho zima nezebe.
Ten věří, že život může jiný být,
Že pro víru nemusí se jenom snít…
Autor Namida, 09.03.2011
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí