Averze a verze

Averze a verze

Anotace: -

Roztroušené myšlenky
Na skle rozum
Nebere
V objetí mladé milenky
V něm mé
Tiché ne

Dál plyne z názvu k
K uším
Šíp
Rozkazem z nás pluk
Tuším
Vznik

Pleníme vlastní rozumy
Luxusem plně
Sajeme
A ozbrojeni po zuby
Vše pro teze
Skousneme

Kdeže se poděl smysl?
Každý ví klad
Dvojí
Kde že smysl poděl se?
O averzi
Svoji.
Autor Bolder, 09.03.2011
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, NikitaNikaT., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí