Ztratil jsem se

Ztratil jsem se

Anotace: ...

Ztratil jsem své myšlenky
v zahradě anglického typu
sveden z cesty
tlumenými tóny
klavíru.

Protnul jsem svůj středobod
s odhodlaností škraloupů ledu
na stinném rameni potoka,
tak tenkých a lehkých,
jako spánek starého muže
v chladném tichu před rozbřeskem.

Ztratil jsem se celý
a napjatý jako struna
čekal jsem,
až nový den
oznámí svůj příchod.

Ztratil jsem se,
celý svět se mnou
a nikdo nás nehledal…
Autor Neldor, 09.03.2011
Přečteno 316x
Tipy 20
Poslední tipující: mauvais-ange, Giginka, Tamara, Iwushak..., Juan Francesco de Faro, Danga, CULIKATÁ, Bona, hašlerka, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě by hledali..:o)

17.03.2011 03:57:00 | Giginka

kdyby ses ztratil, nebyl bys tady a já bych tě hledala všady. KRÁSNÁ.ST***

10.03.2011 20:52:00 | Tamara

skvělé..ST!

09.03.2011 20:36:00 | hašlerka

Perfektně podané. ST!***

09.03.2011 20:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí