Kdo ví..

Kdo ví..

Anotace: ...

Kdo ví? kde končí vesmír?
kdo jen odpoví na mé otázky?
kampak jen vedou všechny ty cesty?
maluje dítko pastelkou obrázky.

Maluje veci, pro něj neznámé
a čeká odpovědi.
Avsak nedocká se..
snad nekdy mozná jindy.

Svět je pln otázek
at ptají se mladí nebo staří.
Ale odpovědí je málo.
Vsak vsichni v ně stále veří.
Autor s.alvaro, 09.03.2011
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...jen tak na okraj, pohlídej si interpunkci a bude to ještě hezčí. :-)
Fakt pěkná.

09.03.2011 21:00:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí