Na koncích tramvají

Na koncích tramvají

Anotace: -

Na koncích tramvají kde lidi stávají
Tam je mé místo
Skryt vašim pohledům, navzdory ohledům
V iluzi jistot

Odloučen od lidí, kteří mě nevidí
Já je však ano
S pocitem bezpečí, bez strachu, bez řečí
Ráno co ráno

Slyšíte v zádech můj tichý nádech
Nikdo se netočí
Vážně se nestydím, jen jsem rád od lidí
Nekoukám do očí

Zde o vás přehled mám, jinde si nesedám
Tam v zadu tramvaje
Nikdo z vás netuší, koukám se do duší
Tam v zadu pravda je.
Autor Bolder, 10.03.2011
Přečteno 239x
Tipy 8
Poslední tipující: Oliwie, NikitaNikaT., la loba, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí