Nic.

Nic.

Anotace: "It's over now...What have you done?..."

Zkřivený úsměv
S jizvou na srdci,
Když zvony odbíjí
Promeškaný čas
Doby, kdy nadějí
Žil ještě každý z nás.

Ztrácíš se
V jejich ozvěnách
A písmena vyrytá
Ve stěnách
Jako sgrafita
Smývá suchý déšť.

Zapomenutá jsou
Všechna slova
I nevyslovené sliby
Uprostřed apatických
Objetí.

A není již nic víc
Než lhostejnost
Posledního z pozůstalých
V našem překladovém
Slovníku.
Proto přeji Vám
Upřímnou soustrast,
Pane/paní
Nic.
Autor Denael, 10.03.2011
Přečteno 310x
Tipy 21
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Elisha, blue, korncaffe, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, hašlerka, labuť, Petbab, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potýkám se poslední dobou s podobným vnímáním světa, života..

14.03.2011 18:32:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí