Sirotčinec, kostel

Sirotčinec, kostel

Anotace: Nevím, co k tomu mám říct. Vynořily se mi slovíčka, tak jsem je napsala

Cesta do kostela-vydlážděná, trvá chvilku
A vedle něj dřímá
Sirotčinec-cela snílků
Malé děti v rukou třímá

Obličeje dětí
Pokrývá popel
Můj svatostánek smetí
Čekám, vyřkneš ortel?

Jen snad špatné tohle?
Modlit se k sirotečkům hladovým
A ne k falešné modle
To se nikdy nedozvím.

Odsoudili jste mě
Za to, že nakrmím hladové
Na oko vlídní, váš vztek vně
Byl to tak, bude to takové
Autor Jiko, 10.03.2011
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: H.I.L., CULIKATÁ, Gabrielle, Kett, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlad a bída
smutek svírá
A v dětských očí
už není jas,
popel ho na věky zhas...

10.03.2011 19:50:00 | Kett

Jasné S.T.!!!
Depresivní melodrama.
Nádehra.

10.03.2011 18:02:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí