Tiché blues pro tebe

Tiché blues pro tebe

Anotace: ***

-------------------------------------------------------


Zní to
jako umírající kapky deště
v žáru slunce
jako chybějící žestě
v hudbě pro milence
jako křik pošlapaného kamene
který nepoznal něhu
jako bolest vyschlého pramene
jako pláč tajícího sněhu
jako zpěv vadnoucích květin
zní to stejně dnes
jako předtím
když říkám ti

miluji tě

… a ty
ty tomu nevěříš
protože už dávno nejsi malá holka
a nevěříš na pohádky
na minulost
která se vrací zpátky
na lásku
která se dá vymodlit
nebo ušít na míru
protože každý
každý jsme z jinýho vesmíru

… a ono to zní
jako když nezní
jako když je a není
jako touha
jako bolest
jako v srdci pouhé snění
jako ticho ve výkřiku
jako nesouznění


--------------------------------------------------------
Autor vánek, 10.03.2011
Přečteno 377x
Tipy 30
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Noc17, modrá..., Kett, Niky88, CULIKATÁ, ziriant, Gabrielle, ilona, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tak tohle se mi opravdu moc líbí ST

11.03.2011 20:36:00 | Noc17

Je strašně krásná :-)

11.03.2011 07:57:00 | Kett

Tvé blues zavanulo vánku až sem:-)).Krásná.

10.03.2011 22:39:00 | CULIKATÁ

Hm,je to velice povedené :)Rozhodně půvabné blues,vánku :))

10.03.2011 21:56:00 | ilona

....nevěříš ...
na lásku
která se dá vymodlit
nebo ušít na míru
protože každý
každý jsme z jinýho vesmíru
....

celá je krásně smutná ... ale tahle část mě dostala nejvíc ;-)

10.03.2011 20:27:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí