Kompromis

Kompromis

Anotace: Kdysi dávno jsem se zařekla, že nikdy v žádném případě nebudu psát něco co se podobá básním, nicméně nemoc a dvě láhve vicentky dělají své, takže tady to je ...

Svět se točí, náhoda funguje
Potkáš mě, potkám tě, planeta rotuje
Den střídá noc, dlouho ho nevidím
Noc střídá den, já po něm zatoužím
Srdce svá schováme, kompromis neznáme.
Podíváš se na mě, odvrátím hlavu
Usměji se na tebe, zamračíš se

Luštíme křížovku života
Vzrušení na tři – sex
City na pět – láska

Chci tě já, chceš mě ty
Jako dvě komety, letíme nad světy
Dnes večer najdeme kompromis
Spojme dvě těla a nic víc
City své schováme za masky
Ráno uprostřed otázky

Luštíme křížovku života
Vzrušení na tři – sex
City na pět – láska

Chceme znát všechny odpovědi
Někdy je pozdě, někdy brzy
Je to snad v povaze člověčí
Že nás kompromis vyděsí
Já jsem sama a ty sám
Zůstane odpověď na otázku
Vzrušení na tři …
Autor Wanetta, 10.03.2011
Přečteno 262x
Tipy 20
Poslední tipující: ŠEDIVÁ MYŠ, Maryje..., Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, labuť, CULIKATÁ, Bambulka, Gabrielle, NikitaNikaT., hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...st

11.03.2011 02:14:00 | WAYWARD

Zaujala a zalíbila se mi.

10.03.2011 23:22:00 | labuť

Jen piš, povedla se:-)

10.03.2011 23:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí