Dilema života

Dilema života

Anotace: Je zpousty návalů

Život je moc krátký,
není možnost štěstěny.
Někdo má ho sladký,
jiný čeká odměny.
Někdy velmi smutku,
bída,bolest kolem tebe.
Každý v životě má už hrubku,
podívej se na sebe.
Znáš i radost,štěstí,
je to klam.
Někdo ti stále cestu klestí,
raději se jim už vzdám.
Autor Luk, 28.01.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí