Já v tobě chci číst

Já v tobě chci číst

Anotace: já chci číst...

Já v tobě lásko chtěl bych číst
obracet stránku za stránkou
jen ten list
je moře za studánkou

já v tobě hledám pevný bod
z hříchu smyslnost se stává
jsem jen stínem
kde jsem ale host

já potkám skutečnost,a nebo sen
z možnosti stane se vteřina
jsi slovem,já obrazem
to někde končí,to někde začíná

já někde najdu poslední schod
naděje z úsměvu nám mává
jen sami v sobě nezahynem
kdo ale překročí ten most....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.03.2011
Přečteno 310x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PetTulak, labuť, hašlerka, Niky88, Květka Š., Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí