Karaoke, čo prišlo nevhod...

Karaoke, čo prišlo nevhod...

Anotace: na české zadání - pavouk, zelená, slunečník, minerálka, mech, mikrofon, slina, pirát, srst, maják - no v slovenčine :)

Mäkučká ako SRSŤ
tých najjemnejších kožušín
od častej rannej rosy
sviežo ZELENÁ tráva
a slnkom vyhriaty MACH
namiesto vankúša

len ona
vo zvyšku spodnej bielizne
a on
najkrajší PIRÁT tohto mora

bez košele
s vôňou dobrodružstvá
v čiernych vlasoch
s očami farby
polnočného neba
sa nad ňou skláňal
a ako SLNEČNÍK
svojimi širokými pleciami
chránil jej zamatovo hebkú kožu
pred žiarom letných lúčov...

Do týchto vzpomienok utekala
pred realitou
povrazom okolo stĺpa
čo doráňal kožu jej rúk
PAVÚKOM v kúte páchnucej kajuty
a oplzlými slovami
z úst priopitých námorníkov...

"tak čo dračica
už si dostala rozum?"

"počkaj si
len čo minieme tamten MAJÁK
budete mŕtvi
všetci do jedného!"
povedala s jedom v hlase
a napľula mu smädnú SLINU do tváre...
.
.
.
zobudil ma rev susedov
keď do MIKROFÓNU skúšali karaoke

sotva pili iba MINERÁLKU!

Zatváram okno
a pokúšam sa znova zaspať

...veď čaká ma ten najkrajší pirát!
Autor Lorraine, 11.03.2011
Přečteno 369x
Tipy 41
Poslední tipující: Holis, JR, Maryje..., Dona Quixote, la loba, enigman, NikitaNikaT., V.N.Losinský, TetaKazi, Tamara, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s hákem...

22.03.2011 19:11:00 | enigman

ci boha jeho, ty vieš po slovenski, aké krásne ... ne neplaš se - vopravdu je hezká :-)

20.03.2011 13:54:00 | cado

Poradila sis skvele, zvládla to na jednotku!

19.03.2011 22:53:00 | NikitaNikaT.

Super - ST!!

19.03.2011 14:52:00 | TetaKazi

:-)))Paráda:-)

12.03.2011 13:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí