Z nenazdania...

Z nenazdania...

Anotace: ****

Ešte sa mi sypú
do očí hviezdy
pri zvuku tvojho hlasu.

Aj mesiac svieti
nad hotelom
na okrasu.

V mrazivej noci
kúsok nehy,
zvolanie do koruny stromov,
že ideš domov...

Keby bol kohút
ohlásil by ráno,
rozlúčka
pod uzamknutou bránou
s úsmevom...

Ešte sa mi sypú
do očí hviezdy
pri zvuku tvojho hlasu...
Autor Ria, 13.03.2011
Přečteno 526x
Tipy 11
Poslední tipující: WAYWARD, Juan Francesco de Faro, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, Queer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

daaakujem :)

13.03.2011 23:33:00 | Ria

"Ešte sa mi sypú
do očí hviezdy
pri zvuku tvojho hlasu."

To se mi líbilo!

13.03.2011 23:17:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí