Ve znamení upírů

Ve znamení upírů

Anotace: ...tohle dílko je o vlastnostech jimiž se vyznačují ti, kdož pod ochranou noci pijí lidskou krev...(piště komentáře, díky :-)

V kapce krve zrcadlí se minulost…
Jsem zloděj životů a nezvaný host…

Moje roucho temné jest,
A v srdci stoletá bolest.
Oči chladný kámen,
Plane v nich jen hladu plamen.
V žilách chlad a kusy ledu,
Milovat já již věky nedovedu.
Bloudím noční krajinou,
Bych krví ukojila věčnou žízeň svou.

V kapce krve zrcadlí se přítomnost…
Jsem temný přízrak noci, její hříšnost…

Rudé víno mými rty prochází,
A v mých milencích života schází.
Jsou to jen loutky, jen zbytečnost,
Jen prach by ukojil mou posedlost.
Pod rouchem černé noci,
Mým obětem není pomoci.
Ve víru rozkoše a milostného tance,
Měním krásné muže v umrlce.

V kapce krve zrcadlí se budoucnost…
Jsem paní smutku, jsem v samotě krutost…

Se slunce východem
Chvátám ukrýt se pod chladnou zem.
Zůstávají po mě jen,
Těla bez života, chaos, smrt a bázeň.
Až do slunce západu v rakvi odpočívám,
V soumraku oděna na cestu krve a vražd se vydávám.
S ozvěnou vzpomínek z dob dávných,
Vytrácí se úsměv, zůstává jen krutost, rudý hřích…
Autor Snící čarodějka, 14.03.2011
Přečteno 511x
Tipy 5
Poslední tipující: E., LadySymphonia, Charibeja, madameviolin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to krásné :)opravdu povedená charkeristika.

21.03.2011 18:18:00 | vampire94

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí