Dva

Dva

Anotace: O tom jak jsem v nevšímavých davech našla spřízněnou duši

Bloudím a ty bloudíš.
Bloudíme spolu v davech.
Nikdo nás nevidí.
Nechaj nás v našich stavech.

Padám a ty padáš.
Padáme spolu do propasti.
Nikdo se nestará.
Nechaj nás zemřít v pasti.

Pláču a ty pláčeš.
Pláčeme spolu tiše.
Nikdo nás nezachrání.
Jen dotek staré plyše.

Jdu a ty jdeš.
Nikdo se neotočí.
Jdeme spolu ulicí.
A svět se pořád točí.

Jsme pro ně neviditelní.
Už to ale nebolí.
Jsme vítězové.
Ve dvou všechno přebolí.
Autor Prinzeschen, 15.03.2011
Přečteno 245x
Tipy 10
Poslední tipující: JR, Gabrielle, Linzerka, klaris.mertlice, Marcone, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jste a dál buďte

15.03.2011 07:59:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí