Vnímání

Vnímání

Anotace: Prožitky

Vnímejme

zvony naděje
rozezvučí se v každém z nás
otevírají nejzazší komůrky bytí
povznesme se nad všednost světa
dopřejme ať duch se sytí

Vnímejme

hudbu poezii
přírody tep i jas
tolik krásy je kolem nás
co srdcem prožíváš
v duši uloženo máš
navždycky


Souhra

Tělo sílí produkty země
ale ducha sytí cit láska víra tóny slovo
krásy přírody i krása umění
Prožíváme-li vše v rovnováze
máme naději
na probuzení duchovna v sobě
a splynout ve stvoření
jako jedna hodnotná součást jsoucna
Autor kojanova, 15.03.2011
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiparo, Gabrielle, CULIKATÁ, Marcone, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí