Opravdu nejde o pravdu

Opravdu nejde o pravdu

Anotace: -

Sám sebe někdy se ptám- co je to pravda?
Říkají, že jenom rovnítko v souboji vět
Prý jí má ten, na koho nakonec dav dá
Na to že neměl, se přijde až za mnoho let

Někdo mi tvrdil- „pravda, ta žádná není“
Že všichni stejně meleme každý tu svou
Až se dva shodnou, tak prý se svět k lepšímu změní
Na konci tunelu světlo, však zatím jdem tmou

A tak se všichni pořád jen o něco perou
O co to bylo, pak na konci málokdo ví
Nejde nám o pravdu, to hádky ty nás tak berou
Tak v boji za dobro všichni jsme nakonec zlí.
Autor Bolder, 16.03.2011
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, Zefi, Barpob, Bona, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nakonec jsme možná zlí,ale naděje nám dá křídla se povznést,možná pak nám dojde,že jsme na návštěvě...

20.03.2011 00:22:00 | Danger

Tak v boji za dobro všichni jsme nakonec zlí...
Zajímavá myšlenka...

16.03.2011 16:04:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí