Touha kriminálníkova

Touha kriminálníkova

Anotace: no comment.....

Jsi šťastná,
když nejsem tvojí součásti.
Vize budoucnosti jasná.

Jen jedno jméno máš,
však mnoho alternací,
vystihuje tvou pravou tvář.
Podstatu věci.

Jsi tak nebezpečná
a čím více tě chci,
tím více chyb.
Činnost tvá,
v pravdě sopečná,
vychrlí mě spolu s ostatním odpadem
z tvého lůna.

Jsi nezávislá,
to proto ti na mě nezáleží.
Nepotřebuješ mě,
život dál běží.

Dáš každému a všichni to vědí.
Nesmí se však sahat do zakázanch míst,
to potom se ve vězení sedí.
No,snad mi ještě jednou dáš,
vím to.
Ne.
Jsem si tím jist.

Teď už zbývá,abych tvé jméno prozradil.
Znají tě všichni,
ale touží po tobě poouze ten,
kdo už tě jednou ztratil.
Získat tě zpět může opravdu každý,
ale běhěm pár chvil to může být jen...
zlý sen.

Chci tě.
Za každou cenu.
Se samotou,smutkem,bolestí.
Se vším špatným budu tě brát.
V tobě chci žít,
zase chci se smát.
Ještě nechci zevnitř shnít.

Zde tedy jest jméno tvé
Svoboda.
Hmm.....Jak obyčejné.
Autor Marcone, 16.03.2011
Přečteno 259x
Tipy 18
Poslední tipující: H.I.L., NikitaNikaT., ZILA78, Helena Lovecká, Romana Šamanka Ladyloba, Tamara, CULIKATÁ, Denael, Květka Š., Kett
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý pojímá svobodu po svém... ST!***

17.03.2011 21:56:00 | NikitaNikaT.

na úrovni mysli můžeme být všichni svobodní .. jenom si to dovolit a dojít k tomu :-) ST

17.03.2011 15:43:00 | Helena Lovecká

Super...velké ST*** pro někoho svoboda je normálnost stavu...pro někoho je nedosažitelná....ale jen málokdo si uvědomí význam tohoto slova.....stane se to, až když oni přijde.

17.03.2011 09:19:00 | Tamara

Wauuu :-))líbí,moc!

16.03.2011 16:53:00 | Kett

kdosi kdesi řekl - nevím zcela presně - budu tedy parafrázovat - že touha po svobodě dělá z lidí největší otroky ;-)

ale báseňka se mi moc líbí

16.03.2011 16:52:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí