Vrátit se zpět?!

Vrátit se zpět?!

Anotace: ....

Sbírka: Slzy hořící

Drtivá prázdnota,
zvláštní prázdnota.
Vědět,že se za mě nikdo nepostaví,
vědět,že nikdo nevidí.
Že nikdo nechápe
a deprese se na mě sápe.
Dívat se přes ostatní jako přes sklo
nic jiného nezbývá
s někým by to seklo
tak to většinou bývá.
Můj život ale neni provázen slovem většinou
každý mi na to kývá
ale nikdo stejně nechápe a naděje hynou.
A tak jsem začala věřit,
že má rodina je hejno havranů,krkavců...možná vrány..
Nejen když se začne šeřit,
přiletí,vidí,chápou a nezavřou před vámi brány.
Tak jako neumí většina lidí,
ani do huby si nevidí,
každého šidí.
Falešnost prorůstá světem,
řídí se:věrnost,upřímnost,čest..lásku-nechte dětem.
Čemu se diví?Že těším se sletem...tich prazvláštních černých tvorů.
Nejsem ošklivá,ba ani nudná,
jsem jen smutná,
jen nepatřím na tento svět,
má někdo ponětí jak vrátit se zpět?
Autor Lasombra, 16.03.2011
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nwm kam se vratitzpet...mozna si uevdomit co mas delat kdyz za tebou nikdo nestoji

18.03.2011 15:30:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí