Pocta Marině

Pocta Marině

Anotace: ..Cvetajevě.

S Marinou
tančím s vlky
já, sedmý host
- ten nepozvaný -

Umírám
s každým dalším slovem
zbytečným - pro nás
Slovem jen pro mě - nebo tebe

Umírám pro neexistenci toho "my"
Které nikdy nebylo
A myslím na Marinu
které chybělo totéž

S Marinou
tančím s vlky
Kde pro šest prostřels stůl
a zapomněls, že i my jsme
Autor Elenril, 17.03.2011
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Gabrielle, Metcheque, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí