Odletět

Odletět

Anotace: a nevrátit se.

Slunce skrylo se pod šedou přikrývku z mraků
a mě tak napadlo, že chci pryč z tohoto světa
chci odletět si s Tebou jako hejno ptáků
a nevrátit se, být tam nahoře léta

Čekat až se setmí a pak se dotknout hvězd
smutku poznat jen co za nehet by se vešlo
objevovat, podívat se do vesmírných měst
sakra, jsme na Zemi, tohle by prostě nešlo.
Autor ajuska92, 17.03.2011
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné,super

06.07.2011 14:32:00 | Ajka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí