vý-lety velkého výra...

vý-lety velkého výra...

Anotace: aneb jak si vyhodit z kopýtka...nebo rameno...

vrhnul jsem se z kopce
ovšem na rozdíl od jiných adeptů
upnutých na naději
za zrušení gravidity
nebo gravitace
zcela uvolněný...

docela se zadařilo
prolítl jsem dnem
a pořád pokračoval
ve zrychlujícím pádu
až jsem se zabořil
hluboko pod ním
do bublaniny…

no to je dost
kde ses toulal
ty vejre jeden?
už jsem ji chtěla odstavit…

byla obklopená vášní výparů
jako pulzující delta
zahalená rouškou tmy
pod hvězdami…

když budeš pozorný
dostaneš něco navíc
k tomu co už máš
a tomu kdo nemá nic
vezmeme i to
o čem se domníval
že to má...

za tím si stojím
i když zrovna ležím
Primpa je totiž skvělá kuchařka
úžasné parádnice
a to jste ještě neviděli
jak umí pěnit...

konečně jí můžu věnovat čas
držíme se za ruce
a házíme rozinky
do vesmírného koláče…

varem jozraření...
Autor enigman, 17.03.2011
Přečteno 288x
Tipy 21
Poslední tipující: šuměnka, zelená víla, hašlerka, Actafool, isisleo, střelkyně1, Helena Lovecká, modrá..., labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře uvařené kouzlo... ještě pár oříšků a malin.. :-)

19.03.2011 23:18:00 | zelená víla

:-)))..hrozinková..

18.03.2011 21:11:00 | isisleo

A...Vo tom to je.I silně nezávislého muže...může spoutat plotny zástěrka.
Všude dobře,nad talířem nejlíp..viz vánoce/láska,štěstí atd. o))

18.03.2011 14:20:00 | střelkyně1

pohled vesmírného měřítka ST

18.03.2011 11:00:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí