Metafory stěn

Metafory stěn

Anotace: -----

Metafory až nabudou
čirých a jasných tvarů
věčnost a časnost lidí
až roztančí se v páru
v polohách prstokladů
až odlesknou se stěny
co drze brázdí svět
rozdělují neviděny.
Zpověď až přinese
srdce druhému srdci
až zmizí svůdná chuť
co dělá z lidí věci,

pak budeme volní...
Autor Hanzi, 19.03.2011
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Linzerka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí