Je načase skončit tyhlety sr@čky

Je načase skončit tyhlety sr@čky

Anotace: -

Osleply oči
Na špičkách pyramid
Ve vzorku moči
Našli mi kyanid

Slepecké hole
V podobě peněžní
Pro všechny role
Komodit oběžních

Morálka uvnitř
V každém z nás vzdoruje
Ten jed je návykem
Už námi koluje

Koluje na účtech
V bankovních transakcích
Závislost na příjmech
Finančních poradcích

Ze strachu z rovnosti
Vlastní sklon k úpadku
Zkoušíme přemostit
Úvěrem z poplatků

Je to snad vrozené
Ta touha po moci?
To pro ni umřeme?
Svobodní otroci

Koupím si naději
Poslední řešení
Pro lásku Boží
Byli jsme spořeni

Je načase skončit
tyhlety sr@čky
toky špinavých peněz
jsme jen jejich pračky!

Autor Bolder, 19.03.2011
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, NikitaNikaT., V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohům žel, pravda pravdoucí...

20.03.2011 14:28:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

Mno, podals to pěkně od podlahy, ale dobře. ST!***

20.03.2011 08:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí