Až k samotné evoluci

Až k samotné evoluci

Anotace: -

Epitaf úvodníků
Všech počátků nevole
Rozmáznutý na dlažebních kostkách
Zažehlený podrážkami
Unifikované pryže

Takt slov v přísném rytmu
Píšťalou krysař
Fluše projektily
Zmuchlaných listů ze zpěvníků
Z těch co ještě neshořely

U plamenů se hřály ruce
Mnuly se
A tleskaly
Vytleskávaly stejné rytmy
A my jim dali slova

Zautomatizovaly hluchotu
Slepotu i odpor
Teď na povely
Rez z metálů za chrabrost
Seškrabáváme do uren

A po nocích už zase dereme peří
Však mluvit je zakázáno
I vzpomínat a plánovat
Kyvadla hodin
Odnes čas

Nemůžeme přece měnit dějiny
Leda že se změníme sami
Až k samotné evoluci
A potom místo z opice
Vyvinem se z plazů.
Autor Bolder, 20.03.2011
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, hatlapatla, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí