Ztrácíme lék na hloupost

Ztrácíme lék na hloupost

Anotace: -

V domácích pekárnách
Voňavé odcizení
Pečeme si v ulitách
Vyfoukaných ze saponátových panelů

Bezdrátovou lásku
Přijímáme a dekódujeme
Analogovou historii plnou doteků
Jediné teplo sálá z obrazovek

Blahobyt vykoupený antidepresivy
Zatáhl závěsy proti migrénám duší
A okno, z něhož jsi mával sousedovi
Zavál šedý sníh

Zadarmo po něm jezdíme
Na elektrických saních našich dětí
Které ho cucají, i když viděly demonstraci
Roztopené budoucnosti v zavařovacích sklenicích

Ještě že vyrobíme lahvičky
Plné rozhřešení a odpustků
Jediným vedlejším účinkem je hloupost
A i na ni nakonec ztratíme lék.
Autor Bolder, 20.03.2011
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: Maryje..., Juan Francesco de Faro, Psavec, Calië, labuť, CULIKATÁ, la loba, ostuda lidstva, hatlapatla, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná, že neztratíme lék na hloupost, možná, že nakonec se vyléčíme ze závislosti...

20.03.2011 14:34:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

Dobré, moc dobré... k zamyšlení a kvělý závěr... ST!***

20.03.2011 09:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí