Cesty

Cesty

Anotace: když jsem na cestách, přemýšlím..

V hlavě mi tančí Zuzana Navarová,
nesmělý pasažér neví, kam se schová,
divadlem o jednom herci
s oponou z písní
bavím se po nocích,
bojuji s tísní.

Broukám si vlastní slova,
počítám okamžiky,
valí se velká voda,
třískám popelnic víky,
krmím se výčitkami,
sny ztrácím pod nohami,
obrazy kreslím slepě,
toužím po zimy teple.
Autor Jamesow, 20.03.2011
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: Allainila, Gabrielle, Alasea, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamyslela jsem se, pozastavila se na druhou částí. Tvá báseň mne zaujala. ST!***

20.03.2011 09:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí