Budím se ve snech

Budím se ve snech

Anotace: Vrstvy snů

Dívám se, mrkám a pprostěradlo je oranžové
chci vstát, ale mám tak
tě.
žká.
víč.
ka.
Dívám se znovu a prostěradlo je modré,
aha takové asi mělo být, to jsem spala?
Vstanu, mám hlad,
ale nohy..
mě.
ne.
ne.
sou.
Prostěradlo je znovu oranžové
-
všechno je lehké.
A venku svítí sluníčko.
A mně je fajn.
Autor Bettuli, 21.03.2011
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí