Model stoky

Model stoky

Anotace: -

Podle nefunkčních modelů
Žijeme provizorní realitu
Stále ve výstavbě
Pod hvězdami jisker z brusek

Obdivujeme umělohmotnou krásu
Obal skutečného světa
A jeho nitro už se nám odcizilo
Ztratili jsme opravdový domov

Odepřeli jsme si sami sebe
Kojeni automaty na domácí mléko
Po vhození mince navíc
Přidají i mateřské pohlazení

Ten kdo je hýčkán pak
Vládne pevnou rukou
V privátním sektoru s vlastními pravidly
S vlastními automaty bez pohlazení pro ostatní

A ono to funguje- stokou voda teče
Nakonec i krysám narostou ploutve
Ony se totiž změnit mohou
Model stoky je přece dokonalý.
Autor Bolder, 22.03.2011
Přečteno 272x
Tipy 13
Poslední tipující: zaba.zuzla, Kars, Bona, la loba, CULIKATÁ, Tamara, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Živý obraz

22.03.2011 13:45:00 | Kars

Zobrazení reality.....je mi z toho smutno....model ještě neznamená dokonalost :-((
ST***

22.03.2011 09:24:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí