Odešla . . .

Odešla . . .

Anotace: * * * * *

Do smutku se halím,
před sluncem skrývám tvář,
ven se vyjít bojím,
bych neplakala zas.

Ve vzpomínkách se brouzdám,
ke štěstí hledám klíč,
marně dva konce držím
bych navázala nit.

Žal mě dusí,
zavírá mou duši,
byla jsi mi vrbou,
dnes odešla si.

Koukám na nebe
a jedno přání mám,
snad se spolu sejdeme
až můj konec bude znám.
Autor Bona, 22.03.2011
Přečteno 416x
Tipy 23
Poslední tipující: hatlapatla, dark evelyn, Marcone, hašlerka, Niky88, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, Mraveneček, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ztráty člověčí vždy bolí...

22.03.2011 17:17:00 | Mbonita

Smutná,ale ST.

22.03.2011 13:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí